تزئینات داخلی, کفپوش، پارکت و لمینیت

صفر تا صد کفپوش ساختمانی | راهنمای جامع کاربرد، مزایا و قیمت انواع کفپوش ساختمانی

کفپوش ساختمانی

کفپوش ساختمانی چیست؟

کفپوش ساختمانی به پوششی گفته می‌شود که از آن برای پوشش کف ساختمان استفاده می‌شود. انتخاب کفپوش مناسب در طراحی دکوراسیون داخلی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.  کفپوش ها  از تنوع بالایی در جنس برخوردار هستند که از آن جمله می‌توان به سنگ، سرامیک، پی وی سی، لمینت، چوب، SPC و … اشاره کرد. در ادامه به توضیح انواع مختلف کفپوش می‌پردازیم. با دکورنا همراه باشید.

انواع کفپوش ساختمانی

یکی از مواردی که هنگام بازسازی خانه باید به آن توجه کنید انتخاب کفپوش مناسب است. کفپوشی که با سبک خانه شما و هزینه­‌هایی که در نظر گرفته‌اید هماهنگ باشد؛ بنابراین پیش از اینکه اقدام به بازسازی خانه کنید، با انواع کفپوش ­ها و مزایا و معایب آن‌ها آشنا شوید و از میان آن‌ها کفپوش مناسب و موردنظرتان را انتخاب کنید.

کفپوش ساختمانی سرامیک

کفپوش ساختمانی سرامیک

سرامیک

سرامیک یکی از انواع کفپوش است. کفپوش سرامیک در سال‌های گذشته پای ثابت کف و دیوار بخش‌های مختلف منازل ما بودند. ولی در سال‌های اخیر با حضور پارکت‌های چوبی و پارکت لمینت و جدیداً کفپوش های SPC تا حدی از قدرت و محبوبیت کفپوش های سرامیکی کاسته شده است.

سرامیک در مقابل رطوبت بسیار مقاوم است و به همین دلیل در مناطق مرطوب مثل سرویس بهداشتی یا آشپزخانه معمولاً از کفپوش سرامیک استفاده می‌شود. سرامیک یک سری معایب هم دارد که باعث شده تا مصرف‌کنندگان به گزینه‌های دیگر گرایش بیشتری داشته باشند. قیمت بالا و وزن بالا و همچنین نصب زمان‌بر و سردی که این کفپوش ها در ذات خود دارند، همگی باعث شده تا حدی امروزه بازار فروش سرامیک دچار چالش شود، به‌طوری‌که رقبایی مثل پارکت چوبی و پارکت لمینت و کفپوش SPC هر روزه پرطرفدارتر می‌شوند و عرصه را تنگ‌تر می‌کنند. البته امروزه تولیدکنندگان سرامیک سعی کرده‌اند تا با ایجاد تنوع در مدل‌های تولیدی خود، بازار فروش سابق خود را بازیابی کنند.

کفپوش ساختمانی پرسلان دکورنا

انواع کفپوش ساختمانی سرامیک

سرامیک براق معمولی

این سرامیک‌ها بیشتر برای کف منازل مسکونی قابل استفاده و نسبت به دو نمونه بعدی کم هزینه‌تر می‌باشد.

سرامیک پولیش

این سرامیک‌ها دارای براقیت بالاتری هستند. از آنجایی که پولیش کاری، فقط روی سرامیک های پرسلانی و گرانیتی قابل اجراست، همه سرامیک‌های پولیش کاری شده پرسلانی یا گرانیتی هستند.

سرامیک سوپر پولیش

سرامیک سوپر پولیش، بیشتر برای محیط های بزرگ با فضای خالی بسیار زیاد استفاده می‌شود و جلوه ای خاص به مکان مورد نظر خود می‌دهد. جنس سرامیک‌های سوپرپولیش، از دو نمونه قبلی سخت تر بوده و مقاومت بیشتر در برابر سایش و خش افتادن دارد.

کفپوش ساختمانی موزاییک دکورنا

کفپوش ساختمانی موزاییک دکورنا

موزاییک

کفپوش موزاییک یکی دیگر از انواع کفپوش است. موزاییک به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین کفپوش‌ ها شناخته می‌شود که استفاده از آن سابقه‌ای بس طولانی دارد. امروزه موزاییک به‌عنوان کفپوش در مکان‌‌های مختلف به‌ویژه فضای باز استفاده می‌شود. موزاییک در حقیقت کفپوشی متراکم از بتن است که تراکم خود را از لرزش و پرس به دست آورده است. کفپوش‌ های موزاییکی از سیمان، پودر سنگ، آب و ماسه در ابعاد و طرح‌های مختلف ساخته‌شده است.

 

نکاتی که قبل از خرید موزاییک باید در نظر بگیریم این است که برای پوشاندن کف پشت‌بام، پیلوت، پارکینگ، محوطه‌های داخلی ساختمان‌های مسکونی و تجاری و اداری، سالن‌های مسقف و … از انواع کفپوش‌های موزاییکی با سطح صاف بدون برجستگی و طرح استفاده می‌شوند. کفپوش‌های موزاییکی، علاوه بر شستشوی راحت از لحاظ کاربری و زیبایی نیز انتخاب مناسبی برای موارد بالا محسوب می‌شوند. برای محیط‌های بدون سقف و روباز از محصولات موزاییکی که دارای استحکام و دوام و زیبایی هستند استفاده می‌شود.

کفپوش ساختمانی سنگ طبیعی دکورنا

 سنگ طبیعی

کفپوش سنگ یکی از محبوب‌ترین کفپوش ها به شمار می‌آید. کفپوش سنگ، لوکس‌ترین نوع کفپوش است. اگر از نظر قیمت به انواع کفپوش نگاه کنیم، مسلماً گران‌قیمت‌ترین کفپوش، کفپوش سنگ خواهد بود. معمولاً از سنگ، در خانه‌های لوکس استفاده می‌شود و نفرات کمی وجود دارند که می‌توانند کف خانه خود را کفپوش سنگ کنند. با توجه به قیمت خانه‌های مجلل و پنت هاوس‌ها، استفاده از این نوع کفپوش طبیعی است. نکته مهم در رابطه با سنگ این است که هر چقدر یکپارچگی سنگ بیشتر باشد، قیمت آن افزایش می‌یابد. همچنین سختی خود سنگ و رگه‌ها و نقوش آن نیز عامل دیگری در تعیین قیمت آن است.

ماهیت کفپوش سنگ، سرد است. این ویژگی در میان تمام کفپوش‌ها منحصربه‌فرد است. اگر شما نیاز دارید تا فضای خانه‌تان را خنک کنید استفاده از این کفپوش بهترین گزینه است. این کفپوش به‌ویژه برای مناطق گرمسیری بسیار مناسب است. همچنین کفپوش سنگی به‌خوبی گرما را انتقال می‌دهد. درصورتی‌که در مناطق سردسیری زندگی می‌کنید و تمایل به استفاده از کفپوش سنگ دارید، باید حتماً قبل از نصب آن‌ها، برای گرمایش کف خانه، تمهیدات لازم را بیندیشید. در این صورت کفپوش سنگ به‌خوبی گرما را از کف انتقال داده و فضای داخلی ساختمان کمک می‌کند.

و

بهتر است بدانید که کفپوش سنگی عایق گرما نیست. کفپوش های سنگی بسیار زیباست و بی‌نظیرند. این کفپوش زیبایی زیادی دارد و به‌تنهایی می‌تواند هر خانه‌ای را لوکس جلوه دهد. نکته آخر اینکه سنگ خاصیت دفاعی در برابر گردوغبار دارد. اگر شما به گردوغبار در خانه حساسیت آلرژیک دارید، حتماً از کفپوش سنگ استفاده کنید. 

کفپوش ساختمانی پارکت لمینت دکورنا

کفپوش ساختمانی پارکت لمینت دکورنا

 پارکت لمینت

لمینت یا همان پارکت لمینیت، نوعی کفپوش است که از چندین لایه تشکیل‌شده است. لمینیت عموماً طرح چوب و گاهی سنگ را تداعی می‌کند. لمینت گاهی با پارکت اشتباه گرفته می‌شود. باید توجه داشت که لمینت از جنس HDF یا پودر چوب فشرده‌شده است که یک لایه دکوری بر روی آن چسبانده شده است. این درحالی‌که پارکت از جنس چوب طبیعی است.

 مزایای کفپوش ساختمانی پارکت لمینت

  1. پارکت لمینت مقرون‌به‌صرفه تر از دیگر کفپوش های ساختمانی مانند سنگ و سرامیک است.
  2. پارکت لمینت نسبت به اجسام نوک‌تیز بسیار مقاوم‌تر از پارکت‌های قدیمی هستند.
  3. پارکت لمینت‌ها به علت فومی که قبل از نصب در زیر آن‌ها پهن می‌شود تا حد زیادی از انتقال صدا به طبقه زیرین جلوگیری می‌کنند.
  4. به علت عدم استفاده از چسب در نصب پارکت لمینت‌، کف اتاق صدمه نمی‌بیند.
  5. پارکت لمینت به کف چسبانده نمی‌شوند، بلکه توسط شیارهایی که به آن‌ها کلیک گفته و دورتادور پارکت لمینت وجود دارد، به‌صورت نر و ماده در یکدیگر قفل می‌شوند.
  6. از معایب پارکت لمینت یا کفپوش‌ های چوبی نسبت به سرامیک، مقاومت کم آن‌ها در برابر دستگاه‌های سرمایشی و گرمایشی کف نسبت به کفپوش سرامیک است.
  7. استفاده لمینت در صورت گرمایش از کف مناسب نیست هرچند برخی از شرکت‌‌های تولیدکننده با افزایش ضریب انتقال حرارتی سعی در رفع این نقص نموده‌اند اما بااین‌حال استفاده از آن توصیه نمی‌شود.
  8. پارکت‌‌های لمینت مشکلاتی که پارکت‌‌های دیگر دارند از قبیل ایجاد سروصدا موقع راه رفتن، یا نم و رطوبت و خطر آتش‌سوزی را به آن اندازه ندارند ولی عاری از آن‌هم نیستند.
  9. پارکت لمینت نیاز به واکس‌ زدن دارند. در صورت نفوذ رطوبت یا کثیفی به زیر آن‌ها، تمیز کردنشان مشکل است.
  10. در تابستان، گرم شدن هوا باعث انبساط پارکت لمینت شده و به‌مرور به آن آسیب می‌رساند. مگر اینکه فضایی برای این قضیه در نظر گرفته شود که این موضوع هم مشکل نفوذ آب را به زیر کفپوش به دنبال خواهد داشت.
 کفپوش ونیل یا کفپوش  PVC دکورنا

کفپوش ونیل یا کفپوش  PVC دکورنا

 کفپوش ونیل یا کفپوش  PVC

این کفپوش ساختمانی، به دو صورت ورقه‌ای و تایل در انواع ساختمان‌های تجاری، اداری و مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از بین انواع کفپوش های چوبی، سرامیک، موکت و لمینت، کفپوش های PVC در صنعت ساختمان‌سازی بیشتر رواج دارند. دلیل اصلی استفاده از این نوع کفپوش نگهداری آسان و مقاومت بالای آن نسبت به سایر کفپوش ها است. کفپوش PVC قابل‌استفاده در مکان‌های مختلف ازجمله آشپزخانه، حمام، فروشگاه‌ها، مراکز بهداشتی و… است.

مزایا و معایب کفپوش ونیل یا PVC

  1. موادی که در تولید آن استفاده می‌شوند ممکن است گازهای سمی ایجاد کنند. این گازها مضراتی نظیر سوز چشم و مشکلات تنفسی به همراه دارند.
  2. پی وی سی ماده‌ای تجدید ناپذیر است.
  3. هنگامی‌که این کفپوش آسیب ببیند باید آن را از کف جدا نمود و با کفپوش دیگر جایگزین کرد. در واقع نمی‌توان آن را تعمیر کرد.
  4. کفپوش وینیل از مقاومت بالایی در برابر لکه برخوردار است اما اگر در مجاورت با لاستیک قرار گیرد تغییر رنگ می‌دهد.

کفپوش اس پی سی SPC

س پی سی نسل جدیدی از کفپوش‌ها است. کف‌پوش لاک‌فلور (قفلی) SPC به کف‌پوشی گفته می شود که بدون میخ و یا چسب  مورد استفاده قرار گیرد و فرایند نصب آن به زمین، مستقیم و بی‌واسطه انجام می‌شود. در واقع کفپوش SPC، محصـولی که مقاومت سنگ و انعطاف پذیری چوب را توامـان دارد. فناوری بالای تولید، ساختار لایه های متفاوت، ضد آب بودن، مقاومت فوق العاده بالا در برابر ضربه، بی صدا بودن و امکان تولید در سایزهای متنوع، از ویژگی های اس پی سی SPC است.

بسیاری از طراحان و سازندگان مطرح در دنیا در حال جایگزینی این اس پی سی با متریال‌های موجود هستند. علت آن نیز این است که  این محصول به تنهایی هزینه پروژه را کاهش و دست طراح را جهت استفاده در تمامی فضاها اعم از اتاق پذیرایی، اتاق خواب، سرویس بهداشتی و آشپزخانه باز می‌گذارد و دیگر هیچ محدودیتی در کار نیست.

مزایا و معایب کفپوش اس پی سی SPC

مهمترین مزیت کفپوش اس پی سی SPC ضد آب بودن آن ها است بطوری که به راحتی می توانیم آن ها را با آب و مواد شوینده اسیدی بشوییم . مزیت بعدی اس پی سی، مقاومت بالای آن در برابر انواع لکه است. در واقع در کفپوش SPC به هیچ عنوان لکه ها به مغز کار نفوذ نمی کنند  و به راحتی بوسلیه تی نم دار پاک می شوند .

مزیت بعدی کفپوش اس پی سی SPC، مقاومت بالای آن ها در برابر صدا می باشد و به نوعی می توان گفت کف منزل شما را در برابر صدا عایق می کنند. همچنین SPC عایق گرمایی بوده و  مانع از هدر رفتن انرژی در خانه می شوند. تنها عیب کفپوش اس پی سی SPC، قیمت بالای آن نسبت به سایر کفپوش ها است.

کفپوش صنعتی

کفپوش صنعتی می‌تواند به‌طور گسترده‌ای در ساخت‌وسازهای ساختمان‌های اداری و تجاری به‌عنوان کفپوش مورداستفاده قرار گیرد، به‌طور مثال کفپوش صنعتی متنوعی متناسب با انواع واحدهای صنعتی، انبارها، فروشگاه‌های خرده‌فروشی و حتی رستوران‌ها در بازار موجود است.، از جمله کف پارکینگ، پیاده‌روهای بیرونی، محوطه و حتی جزئیات معماری مثل لابی و سالن و اتاق‌خواب. در مقایسه با کفپوش های PVC، کفپوش ساختمانی صنعتی ازنظر عملکرد و دوام دارای نتایج برتری هستند.

 

پارکت چوبی

اگر می‌خواهید عنصری از طبیعت را به خانه خود بیاورید، استفاده از کفپوش های چوبی را به شما توصیه می‌کنیم. در ساخت پارکت یا کفپوش چوبی، از چوب درختانی مانند افرا، صنوبر، کاج و بلوط استفاده می‌شود. چوب به‌کاررفته در ساخت پارکت‌ها بر قیمت آن‌ها تأثیر مستقیم می‌گذارد. استفاده از این کفپوش ها باعث ایجاد حسی گرم در فضای خانه می‌شود.

مزایا و معایب پارکت چوبی

  1. پارکت چوبی جذاب و زیبا است. ازآنجاکه پارکت از چوب ساخته‌شده می‌تواند فضای موردنظر گرم‌تر و صمیمی‌تر کند
  2. محصولات چوبی نظیر پارکت چوبی همیشه لوکس هستند.
  3. پارکت چوبی به‌آسانی نصب می‌شود. شما به‌راحتی می‌توانید پارکت را بر روی کفپوش فعلی خود نصب کنید.
  4. پارکت چوبی به‌راحتی تمیز می‌شود. شما تنها با استفاده از یک دستمال مرطوب می‌توانید پارکت چوبی را تمیز کنید، اگر رنگ بر روی پارکت بریزد به‌آسانی با دستمال مرطوب پاک می‌شود.
  5. پارکت چوبی آلرژی‌زا نیست. برخلاف فرش و قالیچه که می‌تواند گردوغبار، خاک را منتقل کند، کفپوش پارکت چوبی آلرژی‌زا نیست. پارکت چوبی یک انتخاب عالی برای خانواده‌هایی است که حیوان خانگی و نوزاد دارند.
  6. پارکت چوبی نیاز به تعمیر و نگهداری دارد. باید هر سال با موم جلا داده شود تا زیباتر به نظر برسد و طول عمر آن بیشتر شود.
  7. پارکت چوبی با رطوبت آسیب می‌بیند. ازآنجاکه کفپوش پارکت از چوب ساخته‌شده به رطوبت حساس است. برای تمیز کردن پارکت دستمالی مرطوب را بر روی آن بکشید و سریع خشک کنید.
کفپوش رولی دکورنا

کفپوش رولی دکورنا

کفپوش ساختمانی رولی

این کفپوش ساختمانی عموماً به شکل رولی بوده و نصب آن‌ها بسیار آسان است. ازآنجایی‌که این کفپوش ها به‌صورت رولی بسته‌بندی‌شده‌اند به آن‌ها کفپوش رول می‌گویند. کفپوش ساختمانی رولی به دلیل داشتن لایه شفاف روی کفپوش نظافت آن بسیار آسان است.  این کفپوش دارای رنگ ها و طرح های متنوعی می باشد از جمله نقطه ای، طرح چوب و طرح سنگ . این کفپوش دارای رنگ‌بندی مناسب مکان ورزشی و محیط بازی کودکان است و مناسب مهدکودک ها، مدارس ابتدایی و پیش دبستانی، سالن های ورزشی و تئاتر است. انواع کفپوش رولی عبارتند از

  1. کفپوش رول مهد کودک
  2. کفپوش رول کودکانه
  3. کفپوش رول پازلی
  4. کفپوش رول رنگارنگ
  5. کفپوش رولی آنتی باکترالم بیمارستانی
  6. کفپوش رولی بیو فلور بیمارستانی
  7. کف پوش رولی بیوفلور آنتی باکترالی
  8. کف پوش رولی ضد خش
  9. کف پوش رولی ضد خش
  10. کف پوش رولی آکوستیک 
  11. کف پوش رولی عایق صوت
  12. کف پوش رولی آمفی تئاتر
  13. کفپ وش رولی بیوفلور بلژیک
  14. کف پوش رولی ال جی کره 
  15. کف پوش رولی ال جی کره ضد خش
  16. کف پوش رولی LG ساخت کشور کره

کفپوش بامبو

کفپوش های بامبو نسل جدیدی از انواع کفپوش ها هستند که از گیاه بامبو ساخته می‌شوند. این محصول دارای زیبایی منحصربه‌فرد و دوام بالایی نیز است. کفپوش بامبو را می‌توان زیرمجموعه‌ای از کفپوش های چوبی دانست. کفپوش بامبو جزو سخت‌ترین، مقاوم‌ترین و بادوام‌ترین انواع کفپوش های چوبی محسوب می‌شود. در موقع خرید کفپوش های بامبو باید از کیفیت آن‌ها اطلاعات کاملی داشته باشید. چراکه بامبوها هم مانند دیگر مواد و مصالح اگر کیفیت بالایی نداشته باشند، می‌توانند خسارات زیادی را بر جای بگذارند.

مزایا و معایب کفپوش بامبو

  1. کفپوش بامبو به دلیل بافت طبیعی که دارد می‌تواند برای فضاهای پرتردد یک گزینه بسیار مناسب باشد، چراکه دیرتر فرسوده می‌شود و نیاز به تعویض ندارد.
  2. اگر شما هم جزو افراد دوست دار محیط‌زیست هستید، حتماً باید برای طراحی دکوراسیون داخلی منزلتان از کفپوش های بامبو استفاده کنید. این کفپوش ها مدرن و تجدید پذیر هستند.
  3. اگر کفپوش های بامبو دچار خراشیدگی و یا ضربه شوند و در شکل ظاهری آن‌ها تغییراتی به وجود بیاید، خیلی راحت می‌توان آن‌ها را جابه‌جا و ترمیم کرد.
  4. بامبو یک کفپوش کاملاً طبیعی است و در برابر رطوبت کمی آسیب‌پذیر است و اگر رطوبت در بین آن ماندگار شود می‌تواند باعث کپک زدن آن و درنهایت از بین رفتن آن نیز بشود.

 

کفپوش بامبو دکورنا

کفپوش بامبو دکورنا 

کفپوش ترافیکی

نمونه‌ای از کفپوش هایی که می‌توان در محیط‌های پرتردد مانند پارکینگ، خیابان و غیره مورداستفاده قرار داد، کفپوش ساختمانی ترافیکی است. این کفپوش از ایمنی بالایی برخوردار است. در ساخت این کفپوش ها از موادی مانند اپوکسی، بتن، مواد پلیمری و غیره استفاده می‌شود.

کفپوش بتنی

 کفپوش بتنی، نوعی دیگر از انواع کف‌پوش است که از جنس بتن یعنی ترکیب سنگ‌آهک، سولفات کلسیم، سنگ‌ریزه‌های گرانیتی و صخره‌ای ساخته‌شده است. این نوع کف‌پوش‌ها از دوام و استحکام بسیار بالایی برخوردار هستند و در اماکن مختلف، قابلیت استفاده دارند.

مزایا و معایب کفپوش ساختمانی بتنی

  1. کفپوش بتنی در برابر عواملی چون سیل و آتش‌سوزی نیز مقاومت خیلی خوبی دارند.
  2. کفپوش بتنی بادوام و مقرون‌به‌صرفه هستند
  3. کفپوش بتنی نیاز به مراقبت چندانی ندارد. نظافت کفپوش بتنی به‌راحتی انجام می‌شود.
  4. تنوع در کفپوش بتنی بسیار زیاد است.
  5. کفپوش بتنی، کف اتاق را به‌راحتی گرم می‌کند. قابلیت جذب گرما توسط کفپوش بتنی بالا است. این امر مصرف انرژی و هزینه‌های ناشی از آن را کاهش می‌دهد. 
  6. عدم قابلیت ارتجاعی کفپوش بتنی، یکی دیگر از معایب آن است. این موضوع می‌تواند در ناراحتی مفاصل و کمر نقش داشته باشد. البته برای این مورد نیز کافی است در اماکنی که مدت زیادی را روی این کفپوش ها می‌گذرانید پادری‌هایی که از جنس چوب‌پنبه یا لاستیکی هستند، استفاده کنید.
  7. به سبب سفتی زیاد بتن، در صورت برخورد اشیای شکستنی با این کف‌پوش، احتمال شکستن آن‌ها زیاد خواهد بود؛ بنابراین حتی‌الامکان اتاق کودکان و افراد سالخورده را با این کفپوش ها پوشش ندهید.
  8. مورد دیگر که به نحوه‌ی کاربرد کفپوش مربوط می‌شود، بتونه‌کاری صحیح آن است. درصورتی‌که این کار به‌درستی انجام نشود امکان رشد قارچ و کپک به دلیل جذب رطوبت در کف‌پوش وجود دارد.
کفپوش گرانولی دکورنا

کفپوش گرانولی دکورنا

کفپوش گرانولی

از انواع کفپوش می‌توان کفپوش گرانولی را نام برد. درصورتی‌که در باشگاه‌های ورزشی و بدن‌سازی رفت و آمده داشته باشید، بدون شک متوجه کفپوش های خاصی که در این سالن‌ها وجود دارد شده‌اید. کفپوش های لاستیکی که با نام کفپوش های گرانول معروف هستند برای پوشاندن سطح‌های مختلف فضاهای ورزشی کاربرد دارند. کفپوش های گرانول را کفپوش های پلاستیکی، ورزشی، ضربه‌گیر و همچنین کفپوش های پارکی هم می‌نامند. وزن کفپوش های گرانولی بالا است و به دلیل سنگین بودن وقتی روی زمین قرار می‌گیرند ثابت در جای خود می‌ماند اما بااین‌حال می‌توان برای تثبیت دائم این کفپوش ها را با چسب و پیچ در جای خود محکم نمود.

مزایا و معایب کفپوش ساختمانی گرانولی

کفپوش گرانول از مقاومت بسیار بالایی برخورد هستند و دوام بالای آن‌ها باعث ماندگاری و عمر طولانی این کفپوش ها می‌شود و همچنین به خاطر خاصیت کششی که دارند باعث می‌شود تا تمام ضربه‌ها را به خود جذب کرده و جزء کفپوش های نشکن به شمار می‌روند. تردد فضاهایی مانند باشگاه‌های ورزشی بالا بوده و همچنین احتمال اینکه دستگاه بدن‌سازی و انواع وزنه‌های سنگین بر روی سطوح کفپوش ضربه‌های سنگین وارد کند وجود دارد. ازاین‌رو کفپوش ها لاستیکی می‌توانند در برابر عبور ماشین، ضربه و تردد بالا مقاومت بالایی از خود نشان دهند.

مکان‌هایی که در معرض تردد زیاد، وزن‌های بالا و عوامل محیطی شدیدی هستند نیاز به کفپوش مناسبی دارد که مقاومت بالایی داشته باشند.

به همین خاطر کفپوش های لاستیکی یا گرانولی را می‌توان برای محیط‌هایی مانند پارک‌ها، حیاط مدرسه، پارکینگ‌ها، پیاده‌روها، استخر‌ها، باشگاه‌های بدن‌سازی و ورزشی، اسطبل حیوانات و … مورداستفاده قرار داد.

کفپوش سه‌بعدی اپوکسی

کفپوش ساختمانی سه‌بعدی را می‌توان نسل جدید کفپوش ها دانست. این کفپوش دکوراتیو جلوه‌ای زیبا و جدید به خانه شما می‌بخشد و هرکسی که وارد خانه شود را دچار حیرت می‌کند. لازم به ذکر است که بهترین مکان برای نصب این کفپوش ها حمام و سرویس بهداشتی است. شما می‌توانید طرح موردنظر خود را انتخاب کرده و به شرکت دکورنا سفارش دهید تا همان طرح را پرینت گرفته و در محل موردنظر اجرا کند.

مزایا و معایب کفپوش سه‌بعدی

  1. یکی از مهم‌ترین مزایای کفپوش سه‌بعدی شکل ظاهری آن‌ها است که در مقایسه با سایر سطوح جذابیت بیشتری دارد.
  2. کفپوش سه‌بعدی را می‌توانید در طرح‌ها و مدل‌های مختلفی اجرا کنید و در این مورد هیچ‌گونه محدودیتی وجود ندارد.
  3. کفپوش های سه‌بعدی دارای هیچ‌گونه ترکیب سمی نیستند به همین دلیل آسیبی به محیط‌زیست وارد نمی‌کنند.
  4. کفپوش های سه‌بعدی غیرقابل اشتعال بوده و به دلیل جنس متفاوت خود می‌توانند روشنایی محیط را تقویت کنند.
  5. کفپوش های سه‌بعدی مقاومت بالایی دارند و در برابر رفت‌وآمدهای زیاد خراب نمی‌شوند این موضوع در پایین آوردن هزینه‌های ناشی از ترمیم سطح اهمیت دارد.
  6. کفپوش های اپوکسی دارای سطح سردی هستند بنابراین برای انتخاب محل نصب آن‌ها دقت کنید.
  7. برای نصب و اصلاح کفپوش های سه‌بعدی نیاز به متخصصان و کارشناسان حرفه‌ای است که در این زمینه اطلاعات و تجربه کافی داشته باشند. معمولاً اصلاح این سطوح بین ۵ تا ۶ روز زمان نیاز دارد.
  8. معمولاً متخصصان زیادی در زمینه نصب کفپوش های سه‌بعدی وجود ندارد از طرفی تقاضا برای این نوع سطوح بسیار بالا است. این موضوع سبب شده هزینه نصب کفپوش های سه‌بعدی افزایش یابد.

کفپوش پلی یورتان

این کفپوش نمونه‌ای دیگر از انواع کفپوش است که بر پایه رزین پلی اورتان ساخته می‌شود و به‌صورت یکپارچه بر روی سطوح بتنی پهن می‌شود. این کفپوش در زمان اجرا خود تراز است، بدین معنا که در هر حالتی بر روی کف ریخته شود سطح بسیار صاف و زیبایی ایجاد می‌کند. کفپوش پلی اورتان به‌خوبی به سطوح بتنی، فلزی، سرامیکی و سنگی می‌چسبد و انعطاف‌پذیری بالایی دارد. مقاومت کششی و سایشی این کفپوش بالاست و در برابر ضربه و خراشیدگی دچار آسیب نم می شود. علاوه بر آن سطح آن‌ها براق و صاف است و در برابر مواد اسیدی و بازی واکنش نشان نمی‌دهند.

مزایا و معایب کفپوش پلی یورتان

  1. مقاوم در برابر لغزش، قابل شستشو و استریل
  2. عایق مناسب جریان الکتریسیته، حرارت و رطوبت
  3. دارای خاصیت ضربه‌پذیری و سایش
  4. ضد حریق، آنتی باکتریال و فاقد اثرات زیست‌محیطی
  5. دارای تنوع رنگی و زیبایی و امکان خط‌کشی دکوراتیو

کفپوش شیشه‌ای

این کفپوش ساختمانی یکی دیگر از انواع کفپوش است. یکی از زیباترین و جدیدترین متریال‌ها که در طراحی دکوراسیون داخلی، نمای ویژه و شگفت‌انگیزی را ایجاد می‌کند. کفپوش‌های شیشه‌ای نمونه‌ای از پوشش‌های مناسب و کاربردی برای کف هستند که در فضای منزل از انواع مختلف آن‌ها می‌توان بهره برد و نسبت به سایر کف‌پوش‌ها از جذابیت خاصی برخوردارند. کف‌پوش‌های شیشه‌ای هستند که امکان نصب آن‌ها در قسمت‌های مختلف ساختمان وجود دارد.

کفپوش های شیشه ای درست مانند کاشی و سرامیک در اندازه های متفاوت تولید می شوند. با کفپوش شیشه‌ای شما قادر خواهید بود یک اتاق را با شیشه هایی به اندازه یک کاشی کوچک تزئین کنید یا در کل اتاق از یک پوشش شیشه ای یک تکه استفاده کنید. برای جذابیت بیشتر می توانید فقط یک قسمت از کف خانه را با شیشه بپوشانید و باقی قسمت ها را به حال خود باقی بگذارید .کف‌پوش شیشه‌ای، با ایجاد سطحی شفاف و دل‌انگیز در دکوراسیون دیوارها، سقف و همین‌طور پوشش کف و… تحولی بزرگ را در فضای اتاق ایجاد می‌کند، زیبایی و منحصربه‌فرد بودن هرکدام از این قسمت‌ها موجب می‌شود که اتاق دل‌انگیز و چشم‌گیرتر به نظر برسد.

مزایا و معایب کفپوش شیشه‌ای

  1. یکی از مهم‌ترین ویژگی کفپوش شیشه‌ای، امکان انتخاب طرح‌های شگفت‌انگیز و رنگ‌های زیبا در طراحی دکوراسیون است.
  2. کفپوش شیشه‌ای، نور را از خود عبور داده و در فضا پخش می‌کنند به همین دلیل در روشنی محیط تأثیر به سزایی دارند.
  3. پنل‌های شیشه‌ای در مقابل لکه مقاوم هستند و به‌راحتی تمیز می‌شوند، این ویژگی، موجب شده است که کفپوش شیشه‌ای طرفداران زیادی داشته باشند.
  4. با توجه به این‌که در ساخت کفپوش های شیشه‌ای از چندلایه شیشه استفاده می‌شود، مقاومت بالایی دارند، ولی معمولاً از این کف‌پوش‌ها در مکان‌هایی استفاده می‌شود که امکان سقوط وسایل سنگین و یا تیز وجود ندارد.

 

کفپوش ورزشی دکورنا

کفپوش ورزشی دکورنا

کفپوش ورزشی نوع دیگری از انواع کفپوش است. همان‌گونه که از نام آن پیداست، کفپوش ورزشی به‌منظور استفاده در ورزشگاه‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد. از انواع کفپوش ورزشی می‌توان تاتامی و کفپوش های لاستیکی که قابلیت ارتجاعی دارند را نام برد. انواع کفپوش ورزشی عبارتند از

  1. کفپوش ورزشی پلی یورتان
  2. کفپوش ورزشی پی وی سی (PVC) –
  3. کفپوش ورزشی مهد کودک و پارک ها – کفپوش های پازلی
  4. کفپوش ورزشی کفپوش تایلی پلی پروپیلن (PP) –
  5. کفپوش ورزشی گرانولی
  6. کفپوش ورزشی تاتامی
  7. کفپوش ورزشی زمین تنیس (Hard Court) –
  8. کفپوش ورزشی چمن مصنوعی 

 

کفپوش های ساختمانی دکورنا

کفپوش های ساختمانی دکورنا

برای مشاوره و اجرای انواع کفپوش ها با طرح‌های مختلف از نمونه کارهای دکورنا دیدن فرمایید و یا با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

مجله دکوراسیون و تزئینات داخلی دکورنا

در مجله دکوراسیون دکورنا بخوانید  ➤➤➤

  1. صفر تا صد پارکت لمینیت | همه چیز در مورد مزایا و قیمت انواع پارکت لمینیت دکورنا   ✔️
  2. صفر تا صد کاغذ دیواری | راهنمای جامع مزایا و قیمت انواع کاغذ دیواری دکورنا + عکس   ✔️
  3. صفر تا صد کفپوش ساختمانی | راهنمای جامع کاربرد، مزایا و قیمت انواع کفپوش ساختمان + عکس ✔️
  4. دکوراسیون اتاق کودک دکورنا | بهترین طراحی دکوراسیون اتاق کودک + مدل و نمونه   ✔️
  5. دستگیره کابینت را چگونه انتخاب کنیم؟ | بهترین مدل و قیمت انواع دستگیره کابینت دکورنا  ✔️
  6. بهترین نوع کابینت آشپزخانه چیست؟ | کابینت ام دی اف، های گلاس، پلی گلاس یا ممبران؟   ✔️
  7. روشویی کابینتی دستشویی دکورنا | انواع کابینت روشویی سرویس بهداشتی به همراه عکس   ✔️
  8. همه چیز درباره کابینت های گلاس دکورنا | مدل، مزایا و قیمت کابینت هایگلاس به همراه عکس  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *